Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :
Producten en diensten
Artikel
Offertes
Alles over Renowizz

Bespaar tijd door snel, gratis en vrijblijvend offertes van de Erkende Renowizz Vakmannen te ontvangen.

Doe uw voordeel met de betrouwbare kwaliteitsproducten en -diensten van de Vakmannen die door onze experts Category Managers werden geselecteerd

Geniet van de speciale aanbiedingen waarop elke gebruiker van Renowizz recht heeft en bespaar kosten zonder dat u hierover hoeft te onderhandelen.

Maak gebruik van het advies van onze Renowizz Experts. Zij helpen u gratis en vrijblijvend met uw zoektocht naar de juiste vakman. U vindt bij Renowizz zeker de juiste vakman voor uw werken.

De juiste vakman voor al uw werken!
Renowizz is al enige jaren de n°1 zoekmotor om snel, gratis en volledig vrijblijvend vakmmannen te vinden voor al uw bouwwerken.

Vind betrouwbare vakmannen dankzij Renowizz!


Alle leveranciers die zich via www.renowizz.be presenteren, zijn erkend door renowizz. Deze bedrijven zijn geselecteerd op basis van criteria als betrouwbaarheid, kwaliteit, commerciël slagkracht, en een concurrerende prijszetting.
Het keurmerk "Erkend renowizz Leverancier" verzekerd u dat u benaderd wordt door specialisten. Vakkundige en betrouwbare leveranciers die er alles aan doen om uw verwachtingen waar te maken, en dat alles in een zeer korte tijdspanne.

De leveranciers worden geëvalueerd door Renowizz volgens zeer specifieke criteria.

Aanbiedingen die u echt nodig heeft
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Juiste kwaliteit van diensten en producten.
Uitstekende Klanttevredenheid.
Commerciële slagkracht.
Stabiele financiële situatie.
Gebruik Renowizz bij het kiezen van bekwame, betrouwbare en concurrentiële vakmannen!

Hoe kom ik in contact met een Erkende Vakman van Renowizz?

1. Dat is heel makkelijk, snel en gratis!2. U kiest rechtstreeks de producten of diensten die u interesseren op www.renowizz.be of u belt de Renowizz Experts op 02 891 98 45 .3. Zodra uw keuze door Renowizz is gevalideerd, ontvangt u direct de gegevens van de door u uitgekozen Vakmannen.4. Binnen 48 uur neemt de erkende vakman contact met u op. U wordt dan benaderd voor: gratis en vrijblijvende offertes, informatie of voor het maken van een afspraak.5. Bestudeer vervolgens de voorstellen/offertes van de vakmannen, ontmoet eventueel de door u uitgekozen vakmannen en kies op uw gemak een van de voorgestelde oplossingen.

Engagement van de Erkende Renowizz Vakmannen.

1. Uw informatie- en offerte-aanvragen binnen 48 uur beantwoorden.
2. U betrouwbaar advies geven en u helpen bij de beste oplossing voor uw behoeften.
3. U laten profiteren van de Speciale Aanbiedingen die op www.renowizz.be gepresenteerd zijn.

Kiezen voor de Erkende Renowizz vakmannen is gegarandeerd de juiste keuze!

Geniet van alle speciale aanbiedingen die door ons voor u onderhandeld zijn! Welkom bij Renowizz !
Geniet van de speciale aanbiedingen op www.Renowizz.be en bespaar geld zonder dat u zelf hierover hoeft te onderhandelen.
Korting op uw bestelling, gratis levering, gratis aangeboden diensten, gratis test- of proefperiode, demonstratiesoftware,... Bij elke aanvraag is er een speciaal voordeel voor u of voor uw project, profiteer hiervan!

Bij Renowizz ontvangt u binnen 48 uur, na het valideren van uw aanvraag door de Renowizz Experts, gratis en geheel vrijblijvend offertes en informatie.

Win tijd bij het selecteren van de juiste vakmannen:

1. U wordt alleen in contact gebracht met betrouwbare en erkende Vakmannen.
2. De keuze die u maakt wordt altijd nagekeken door onze deskundigen. U bent er dus zeker van dat de Erkende Renowizz vakmannen, die binnen 48 uur contact met u opnemen, exact overeenkomen met uw wensen en selectiecriteria.
3. Op www.renowizz.be vindt u de vakmannen die u kunnen helpen met al uw verbouwingen: Volledige Bouw, Afwerking, Verwarming en airco, Groene energie, Isolatie, ...
4. Al naargelang de aanbiedingen die u uitkiest, wordt er, binnen 48 uur, contact met u opgenomen door de juiste vakmannen. Zij helpen u met informatie, advies op maat, het maken van een afspraak en uiteraard met een snelle offerte.
5. U kunt altijd terecht op "Mijn Account" waar u informatie vindt over alle offerteaanvragen die u heeft gedaan en ziet u ook de bedrijfsgegevens van de Erkende Renowizz Vakmannen die op uw offerteaanvragen gereageerd hebben.

Een team van Renowizz Experts helpt u bij uw keuze voor een bepaalde vakman!

Het expertteam van Renowizz helpt u gratis en vrijblijvend via 02 891 98 45 bij het vinden van de juiste vakman. Zij kennen alle aanbiedingen, diensten en producten van de overeenkomende Renowizz Erkende Vakmannen.De deskundigen van Renowizz zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste leverancier(s). Zij beschikken over een jarenlange ervaring met Bouwen & Verbouwen.Onze experts worden dagelijks geconfronteerd met problemen, vragen, behoeften en verwachtingen particulieren die bouwen en verbouwen. Zij helpen u de aanbiedingen en erkende leveranciers te vinden die overeenkomen met uw behoeften, budget, planning en kwaliteitseisenHebt u vragen, twijfels of wilt u meer informatie?

Hebt u vragen, twijfels of wilt u meer informatie? Bel nu onze deskundigen. Zij helpen u graag en gratis!

Renowizz begeleidt u bij het vinden van de juiste Vakmannen. Deze dienst is geheel gratis en totaal vrijblijvend voor u:
• De toegang en selectie van Erkende Renowizz Vakmannen op www.renowizz.be is geheel gratis en eenvoudig.
Een abonnement op de Renowizz Nieuwsbrieven, met speciaal voor verbouwers geselecteerde aanbiedingen, is ook gratis en vrijblijvend.
• Advies en begeleiding door onze Renowizz experts is ook volledig gratis.
• Het doorsturen van de gegevens van de Erkende Vakmannen naar uw Renowizz account is gratis.
• Het aanmaken van uw Renowizz account op www.renowizz.be met gedetailleerde historische informatie van uw aanvragen is gratis.
Het al dan niet ingaan op offertes van de Erkende renowizz Vakmannen maakt niet uit. Onze dienstverlening is altijd gratis voor u als gebruiker!

Renowizz brengt u nooit iets in rekening!!

Hoe wordt Renowizz vergoed?

• Renowizz is voor 100% onafhankelijk van de Erkende Renowizz Vakmannen.
• De Erkende Renowizz vakmannen vergoeden Renowizz voor de bemiddeling van potentiële klanten door Renowizz.
• De vergoeding is tevens afhankelijk van de diverse verschillende communicatie- en marketingacties die door Renowizz gebruikt en ingezet worden naar de gebruikers van de site toe.
Dit is een garantie voor de Renowizz gebruikers dat zij compleet onafhankelijk zijn in hun leverancierskeuze.

Renowizz is de Europese marktleider in het opzoeken van leveranciers voor professionals.
De missie van Renowizz is het voor bedrijfsleiders en beslissers mogelijk maken om snel, gratis en vrijblijvend leveranciers en dienstverleners te vinden om hun activiteiten te beheren en te ontwikkelen.
Hiervoor heeft Renowizz 5.000 Erkende Leveranciers die honderden producten en diensten aanbieden binnen de 6 domeinen die belangrijk zijn voor een bedrijfsleider:

EUROPEAN BUSINESS AWARDS

COMPANEO Gruppe behaalt een EUROPEAN BUSINESS AWARD in Barcelona, SPANJE.
« Het winnen van deze prachtige prijs voor een onderneming met sterke groei zoals COMPANEO, maakt ons heel trots. Het is een eerbetoon aan alle teams van Companeo, onze 1 miljoen gebruikers en 5.000 leveranciers doorheen Europa»
Laurent HORWITZ CEO en mede-oprichter van Companeo.

Deze prijs gaat naar bedrijven die een uitzonderlijk financieel rendement, een sterke groei, innovatieve strategieën en leiderschap binnen de sector hebben. De jury zoekt bewijzen van creativiteit, ethiek, gebruikersrelaties en langetermijnvisies gecombineerd met de flexibiliteit om consistente resultaten te leveren onder de voorwaarden van een dynamische markt.
Meer informatie over de European Business Awards (fr)

COMPANEO is lid van de BDMV (Belgische Direct Marketing Vereniging)
Companeo is lid van de BDMV (Belgische Direct Marketing Vereniging) dat 450 ondernemingen van het vak verenigd. De BDMV verdedigd de belangen van de Direct Marketingsector.
De leden zijn gebonden door de Deontologische Code en de uitspraken van het Comité van Toezicht en dus aan het respect van de privacy van de consument.
De bedrijven die lid zijn van het BDMV bewijzen hun professionalisme door het gebruik van het direct marketing label van erkenning in hun communicatie.

Meer informatie over de BDMV: http://www.bdma.be
COMPANEO is een erkende onderneming gecontroleerd en geldig gemaakt door de Belgische Kamer van Koophandel.

Companeo in Europa

COMPANEO BENELUX
@The Crescent
Route de Lennik 451
1070 BRUXELLES
Tel: 02/790 98 44
Fax: 02/790 98 49
www.companeo.be

COMPANEO NEDERLAND
@The Crescent
Lenniksebaan 451
1070 Anderlecht
België
Tel: 31 (0)20/60 60 520
Fax: 31 (0)20/60 60 511
www.companeo.nl

COMPANEO FRANCE
5-7 Rue Salomon de Rothschild
92156 Suresnes Cedex
Tel: 0826 622 622
Fax: 0825 16 00 11
www.companeo.com

COMPANEO UK Ltd
CentralPoint
45, Beech Street
EC2Y 8AD London
Tel: 44 (0)207 953 9881
Fax: 44 (0)207 953 9882
www.companeo.co.uk

COMPANEO DEUTSCHLAND
Kaiser-Wilhelm-Ring 27-29
50672 Köln
Tel : 49 (0) 221 58 47 56 00
Fax : 49 (0) 221 58 47 56 99
www.companeo.de

European Management Team:

Laurent HORWITZ - CEO
Christophe NOTTEBAERT - Chief International Officer
Serge LEMMENS - Marketing Manager
Julien DUHAUBOIS - Sales Manager for France
Philippe DOKES - VP Technology and Product Development
Denis RIOLS - European marketing manager
David DELPUECH - CTO