Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :
Producten en diensten
Artikel
Offertes
Waterverzachter

AQUA SERVICE SYSTEMS BVBA - Waterverzachter

Voor zacht en kalkvrij water

Begin uw offerteaanvraag in Waterverzachter

Kwaliteit & betrouwbaarheid

 

Aqua Service waterverzachters en waterontharders behoren tot de wereldtop op vlak van werking, kwaliteit, betrouwbaarheid en technologie. Op 40 jaar tijd hebben we een onschatbare know-how en expertise in waterbehandeling opgebouwd. Hierdoor helpen we u snel en definitief van hard, kalkrijk of ijzerhoudend water af.

 

Kalkrijk water

 

Belgisch leidingwater is het kalkrijkste van heel Europa. Dit vormt een probleem voor 80% van de huishoudens. Kalksteen zet zich namelijk af in de leidingen en tast uw toestellen aan, met dure reparaties en vervanging tot gevolg. Wasmachines, vaatwassers, boilers, stoomstrijkijzers, koffiezetapparaten… komen zo vroegtijdig aan hun einde.

Een ander nadeel van kalkrijk water is de kalksluiter die zich op kranen, wasbekkens, toiletten en douchewanden afzet. Zelfs met hard schrobben krijgt u deze kalkaanslag moeilijk weg. Daarnaast leidt kalkaanslag tot een aanzienlijke verhoging van het energieverbruik.

 aqua service waterverzachter

ccccc

De voordelen van zacht water

 

Zacht water is mild voor het milieu: Vaatwassers en wasmachines die werken op kalkvrij water functioneren beter waardoor het verbruik van schadelijke detergenten daalt. Uw vaat zal schitteren als nooit tevoren en dit zonder toevoeging van zouten of antikalk-glansmiddelen.

Douchen met zacht water is goed voor uw gezondheid, uw haar en huid voelen zacht en soepel aan. Ook uw wasgoed voelt veel zachter en zuiverder aan.

 

Kortom, water ontharden is geld besparen

 

  • Leidingen blijven ook na tientallen jaren als nieuw
  • Boilers, centrale verwarmingsinstallatie en huishoudtoestellen op water gaan veel langer mee en blijven doeltreffend functioneren
  • Het verbruik van zepen en wasmiddelen wordt met meer dan de helft verminderd
  • U hoeft nooit meer dure ontkalkingsproducten of zouten voor de vaatwasser te kopen
  • Geen kalkstrepen meer van het stoomstrijkijzer op uw mooie, donkere kledij
  • Kledij en huishoudlinnen gaan veel langer mee
  • Gedaan met energieverlies door kalkafzetting

 

 

ccccc