Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :
Producten en diensten
Artikel
Offertes
Alles over Renowizz

Veel gestelde vragen!


 • Hoeveel kost een offerte- of informatieaanvraag?

  NIETS! Al uw offerteaanvragen zijn gratis en geheel vrijblijvend. Er zijn geen kosten verbonden aan het zoeken naar de juiste Leveranciers via Renowizz.

 • Mag ik rechtstreeks contact opnemen met de Leveranciers die ik geselecteerd heb?

  JA! De leveranciersgegevens worden u direct per email doorgestuurd zodra uw offerte- of informatieaanvraag is goedgekeurd. U bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de leveranciers die u gekozen hebt.

 • Ben ik verplicht om met één van de geselecteerde Leveranciers een contract te sluiten?

  NEE! Nadat u de offerte(s) van de Erkende Renowizz Leverancier(s) ontvangen hebt, bent u er geheel vrij in om hier wel of niet op in te gaan. U kiest geheel zelf en onafhankelijk voor de leverancier die het best aansluit bij uw behoeften en eisen.

 • Worden alle offerteaanvragen geaccepteerd?

  NEE!. De diensten van Renowizz zijn uitsluitend bedoeld voor beslissingsnemers die werkzaam zijn bij ondernemingen en bedrijven in de Kleine of Middelgrote Onderneming (gevestigd in België) zoals bedrijfsleiders. Daarnaast kunnen handelaars, ambachtslui, mensen met een vrij beroep, verenigingen, overheidsinstellingen een beroep doen op Renowizz. Aansluitend is Renowizz verplicht om elke offerte- of informatieaanvraag te controleren in opdracht van onze Erkende Leveranciers. Renowizz kan om die redenen bepaalde aanvragen weigeren. Mocht dit het geval zijn dan wordt u, in alle gevallen, direct hiervan per e-mail geïnformeerd.

  Aansluitend is Renowizz verplicht om elke offerte- of informatieaanvraag te controleren in opdracht van onze Erkende Leveranciers. Renowizz kan om die redenen bepaalde aanvragen weigeren. Mocht dit het geval zijn dan wordt u, in alle gevallen, direct hiervan per e-mail geïnformeerd.

 • Kan ik zelf een offerteaanvraag annuleren of wijzigen?

  Natuurlijk! U kunt op elk moment van mening veranderen. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u Renowizz hier zo snel mogelijk van op de hoogte brengt! U kunt contact opnemen met het Renowizz team van Experts op het volgende telefoonnummer 0800 50 600 of per fax op 0800 50 604, zodat wij direct onze leveranciers kunnen informeren.

 • Hoe wordt Renowizz vergoed?

  Renowizz is voor 100% onafhankelijk van de Erkende Renowizz Leveranciers. Geselecteerde en erkende Renowizz leveranciers vergoeden Renowizz voor de bemiddeling tussen hun firma en potentiële klanten. De vergoeding is tevens afhankelijk van de verschillende communicatie- en marketingacties die door Renowizz gebruikt en ingezet worden in de KMO-markt. Dit is een garantie voor de Renowizz gebruikers dat zij compleet onafhankelijk hun leverancierskeuze kunnen bepalen.