Tout sur Renowizz

Bespaar tijd door snel, gratis en vrijblijvend offertes van de Erkende Renowizz Vakmannen te ontvangen.

Doe uw voordeel met de betrouwbare kwaliteitsproducten en -diensten van de Vakmannen die door onze experts Category Managers werden geselecteerd

Geniet van de speciale aanbiedingen waarop elke gebruiker van Renowizz recht heeft en bespaar kosten zonder dat u hierover hoeft te onderhandelen.

Maak gebruik van het advies van onze Renowizz Experts. Zij helpen u gratis en vrijblijvend met uw zoektocht naar de juiste vakman. U vindt bij Renowizz zeker de juiste vakman voor uw werken.

De juiste vakman voor al uw werken!
Renowizz is al enige jaren de n°1 zoekmotor om snel, gratis en volledig vrijblijvend vakmmannen te vinden voor al uw bouwwerken.

Vind betrouwbare vakmannen dankzij Renowizz!


Alle leveranciers die zich via www.renowizz.be presenteren, zijn erkend door renowizz. Deze bedrijven zijn geselecteerd op basis van criteria als betrouwbaarheid, kwaliteit, commerciël slagkracht, en een concurrerende prijszetting.
Het keurmerk "Erkend renowizz Leverancier" verzekerd u dat u benaderd wordt door specialisten. Vakkundige en betrouwbare leveranciers die er alles aan doen om uw verwachtingen waar te maken, en dat alles in een zeer korte tijdspanne.

De leveranciers worden geëvalueerd door Renowizz volgens zeer specifieke criteria.

Aanbiedingen die u echt nodig heeft
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Juiste kwaliteit van diensten en producten.
Uitstekende Klanttevredenheid.
Commerciële slagkracht.
Stabiele financiële situatie.
Gebruik Renowizz bij het kiezen van bekwame, betrouwbare en concurrentiële vakmannen!

Hoe kom ik in contact met een Erkende Vakman van Renowizz?

1. Dat is heel makkelijk, snel en gratis!2. U kiest rechtstreeks de producten of diensten die u interesseren op www.renowizz.be of u belt de Renowizz Experts op 02 891 98 45 .3. Zodra uw keuze door Renowizz is gevalideerd, ontvangt u direct de gegevens van de door u uitgekozen Vakmannen.4. Binnen 48 uur neemt de erkende vakman contact met u op. U wordt dan benaderd voor: gratis en vrijblijvende offertes, informatie of voor het maken van een afspraak.5. Bestudeer vervolgens de voorstellen/offertes van de vakmannen, ontmoet eventueel de door u uitgekozen vakmannen en kies op uw gemak een van de voorgestelde oplossingen.

Engagement van de Erkende Renowizz Vakmannen.

1. Uw informatie- en offerte-aanvragen binnen 48 uur beantwoorden.
2. U betrouwbaar advies geven en u helpen bij de beste oplossing voor uw behoeften.
3. U laten profiteren van de Speciale Aanbiedingen die op www.renowizz.be gepresenteerd zijn.

Kiezen voor de Erkende Renowizz vakmannen is gegarandeerd de juiste keuze!

Geniet van alle speciale aanbiedingen die door ons voor u onderhandeld zijn! Welkom bij Renowizz !
Geniet van de speciale aanbiedingen op www.Renowizz.be en bespaar geld zonder dat u zelf hierover hoeft te onderhandelen.
Korting op uw bestelling, gratis levering, gratis aangeboden diensten, gratis test- of proefperiode, demonstratiesoftware,... Bij elke aanvraag is er een speciaal voordeel voor u of voor uw project, profiteer hiervan!

Bij Renowizz ontvangt u binnen 48 uur, na het valideren van uw aanvraag door de Renowizz Experts, gratis en geheel vrijblijvend offertes en informatie.

Win tijd bij het selecteren van de juiste vakmannen:

1. U wordt alleen in contact gebracht met betrouwbare en erkende Vakmannen.
2. De keuze die u maakt wordt altijd nagekeken door onze deskundigen. U bent er dus zeker van dat de Erkende Renowizz vakmannen, die binnen 48 uur contact met u opnemen, exact overeenkomen met uw wensen en selectiecriteria.
3. Op www.renowizz.be vindt u de vakmannen die u kunnen helpen met al uw verbouwingen: Volledige Bouw, Afwerking, Verwarming en airco, Groene energie, Isolatie, ...
4. Al naargelang de aanbiedingen die u uitkiest, wordt er, binnen 48 uur, contact met u opgenomen door de juiste vakmannen. Zij helpen u met informatie, advies op maat, het maken van een afspraak en uiteraard met een snelle offerte.
5. U kunt altijd terecht op "Mijn Account" waar u informatie vindt over alle offerteaanvragen die u heeft gedaan en ziet u ook de bedrijfsgegevens van de Erkende Renowizz Vakmannen die op uw offerteaanvragen gereageerd hebben.

Een team van Renowizz Experts helpt u bij uw keuze voor een bepaalde vakman!

Het expertteam van Renowizz helpt u gratis en vrijblijvend via 02 891 98 45 bij het vinden van de juiste vakman. Zij kennen alle aanbiedingen, diensten en producten van de overeenkomende Renowizz Erkende Vakmannen.De deskundigen van Renowizz zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste leverancier(s). Zij beschikken over een jarenlange ervaring met Bouwen & Verbouwen.Onze experts worden dagelijks geconfronteerd met problemen, vragen, behoeften en verwachtingen particulieren die bouwen en verbouwen. Zij helpen u de aanbiedingen en erkende leveranciers te vinden die overeenkomen met uw behoeften, budget, planning en kwaliteitseisenHebt u vragen, twijfels of wilt u meer informatie?

Hebt u vragen, twijfels of wilt u meer informatie? Bel nu onze deskundigen. Zij helpen u graag en gratis!

Renowizz begeleidt u bij het vinden van de juiste Vakmannen. Deze dienst is geheel gratis en totaal vrijblijvend voor u:
• De toegang en selectie van Erkende Renowizz Vakmannen op www.renowizz.be is geheel gratis en eenvoudig.
Een abonnement op de Renowizz Nieuwsbrieven, met speciaal voor verbouwers geselecteerde aanbiedingen, is ook gratis en vrijblijvend.
• Advies en begeleiding door onze Renowizz experts is ook volledig gratis.
• Het doorsturen van de gegevens van de Erkende Vakmannen naar uw Renowizz account is gratis.
• Het aanmaken van uw Renowizz account op www.renowizz.be met gedetailleerde historische informatie van uw aanvragen is gratis.
Het al dan niet ingaan op offertes van de Erkende renowizz Vakmannen maakt niet uit. Onze dienstverlening is altijd gratis voor u als gebruiker!

Renowizz brengt u nooit iets in rekening!!

Hoe wordt Renowizz vergoed?

• Renowizz is voor 100% onafhankelijk van de Erkende Renowizz Vakmannen.
• De Erkende Renowizz vakmannen vergoeden Renowizz voor de bemiddeling van potentiële klanten door Renowizz.
• De vergoeding is tevens afhankelijk van de diverse verschillende communicatie- en marketingacties die door Renowizz gebruikt en ingezet worden naar de gebruikers van de site toe.
Dit is een garantie voor de Renowizz gebruikers dat zij compleet onafhankelijk zijn in hun leverancierskeuze.

Renowizz is de Belgische marktleider in het samenbrengen van particulieren en professionals in bouw en renovatie.
De missie van Renowizz is het voor particulieren mogelijk maken om snel, gratis en vrijblijvend bouw- of renovatiefirma’s te vinden dicht bij hen om hun projecten te realiseren.
Hiervoor heeft Renowizz 5.000 Erkende Firma’s geselecteerd met een expertise in alle domeinen van bouw en renovatie en dit over de hele Benelux.
Renowizz is eigendom van Groupe Batiweb, ingeschreven - RCS van Versailles (Frankrijk) onder het nummer 445 078 470.

De Groep Batiweb

De Groep Batiweb beheert verschillende websites en levert online diensten in de sectoren Bouw, Constructie en Renovatie.

De Batiweb Group wordt geleid door Nicolas RICART, tevens verantwoordelijke van alle publicaties.
www.groupe-batiweb.com

Reeds geruime tijd levert de Groep Batiweb diensten en oplossingen aan alle actoren in de bouwnijverheid. Vandaag is de Groep Batiweb de marktleiding van deze sector in Frankrijk en de Benelux, ondersteund door complementaire merken met grote naamsbekendheid :

Informatie-sites voor Professionelen uit de Bouwnijverheid :

www.batiweb.com

www.cyberarchi.com

Sites die Particulieren en Professionnals uit de Bouw & Renovatie samenbrengen:

www.renowizz.be

www.e-travaux.com

www.activeprospects.fr

Deze multi-merken en multi-service aanpak laat toe aan de Groep Batiweb om te beantwoorden aan alle behoeftes van de actoren in de sectoren Bouw, Constructie en Renovatie op een innovatieve en kwaliteitsvolle manier.

RENOWIZZ sprl
Researchdreef 12
1070 Brussel
Tel : 02/790 98 45
GROUPE BATIWEB
41-43 avenue du centre
78180 Montigny Le Bretonneux (Frankrijk)
Tel : 00 33 1 77 78 10 00

Management Team Renowizz:

Nicolas RICART- CEO

Serge LEMMENS – General Manager

Arnaud LEBRUN – CTO

Thomas BENIGNI – Webmarketing Manager