Isolatie : ontvang tot 5 gratis offertes
Merci de compléter les questions en rouge ci-dessous

480 Erkende Vakmannen tot uw dienst!

De isolatie is een van de belangrijkste kenmerken van een woning. een goede isolatie zorgt niet alleen voor een vergroot wooncomfort, het belangrijkste is misschien nog wel de energiebesparing die het oplevert. Daarnaast zorgt een goede isolatie en ventilatie voor minder vochtproblemen in een woning. Bij isolatiewerken heeft u dus keuzes genoeg, daarom hebben wij de belangrijkste punten voor u op een rij gezet in onze informatiegids. 

 

De isolatie van het dak

Kunt u uw dak het beste van binnenuit of buitenaf isoleren? Wat zijn de beste islatiematerialen en welke premies kunt u onvangen? Onze gids biedt een antwoord op al uw vragen

Hoe wordt de isolatie van een zolder gedaan?

Afhankelijk van de functie van de zolder, gebruikt, obgebruikt of opslag, zijn er verschillende isolatiemogelijkheden beschikbaar. 

Isolatie van een hellend of plat dak

De isolatie van een hellend dak is compleet verschillend van de isolatie van een plat dak. Lees hier waar u op moet letten bij beide isolatiewerken. 

Vloerisolatie

Bij vloerisolatie dient men te denken aan de hardheid van het isolatiemateriaal. er wordt immer op gelopen. waar u nog meer rekening mee dient te houden kunt u lezen in deze gids. 

Muurisolatie

Kunt u uw muren beter van buitenaf isoleren of kan dit ook van binennuit? hoe werkt spouwmuurisolatie en welke prmeies zijn er bescgikbaar voor deze isolatieweren? 

Isolatiemateriaal

Elke isolatieklus vraagt om een verschillende methode, maar ook zeker om het juiste isolatiemateriaal. Kiest u beter voor synthetisch materiaal? of is duurzaam ecologisch isoleren een betere oplossing? 

Wat zijn de kosten van isolatie?

U vindt een overzicht van prijsindicaties in de isolategids. Ook bespreken we uitgebreid welke premies kunnen worden aangevraagd.