Voordeur

De koude winter staat weer voor de deur en het is dan ook zaak om tochtende deuren en ramen aan te pakken. Het aanbrengen van tochtstrips is bijvoorbeeld een goede eerste oplossing. Wilt u een stapje verder? Hörmann ontwikkelde een goed isolerende voordeur met nog vele extra kwaliteiten.

 

 

 

 

Isolerende kwaliteiten

De deur die is ontwikkeld door Hörmann heeft de naam ThermoPro Plus en dat is niet voor niks. De deur biedt hoge thermisch isolerende kwaliteiten. De voordeur kan een warmtedoorgangscoëfficient behalen van 0,8 W(m2*K). Deze isolerende werking wordt bewerkstelligd door de opbouw van de voordeur: een stalen deurblad van 65 mm dik, welke is opgevuld met een laag PU-schuim. Daarnaast zorgen de drievoudige thermische beglazing en het aluminium kozijn met drievoudig afdichtingniveau voor een extra energiebesparing.

 

Beveiligingsdeur

Naast de isolerende kwaliteiten beschikt de voordeur van Hörmann tevens over inbraakwerende functies. De deur is uitgerust met een standaard meervoudige vergrendeling en kunnen daarnaast optioneel worden uitgebreid met de veiligheidsuitrusting RC2. De drievoudige beglazing zorgt eveneens voor extra beveiliging, het veiligheidsglas zorgt voor minder kans op snijwonden bij breuk.

 

Kosten

De ThermpPro Plus deur is verkrijgbaar vanaf €1.185 en er is een keuze uit zes verschillende motieven, 12 kleuren en vier Decograin-decors. Voor aanliggende garagedeuren zijn twee overeenkomstige motieven te verkrijgen.