Isoleren

Tijdens de Batibouw worden op de stand van Knauf Insulations alle mogelijkheden van de duurzame en veelzijdige inblaaswol Supafil gedemonstreerd. Dit is een isolatieoplossing voor spouw, loft en framebouw. Daarnaast maken de bezoekers elke dag kans op €500 aan spouwmuurisolatie, via een loterij op de stand. 

Duurzame spouwmuurisolatie

Het na-isoleren van spouwmuren is een zeer effectieve vorm van isolatie. Veel oude huizen beschikken over een spouw en kunnen dus goed nageïsoleerd worden. Spouwmuurisolatie zorgt voor een fikse winst aan thermisch en akoestisch comfort. Men kan tot wel 30% besparen op de energiefactuur. Voor spouwmuurisolatie zijn premies beschikbaar, waardoor de investering al binnen enkele jaren is terug te verdienen. De premies lopen op tot €6 per m².

 

De Suprafil inblaaswol van Knauf Insulation is een van de meest duurzame vormen van spouwmuurisolatie. Het is brandwerend en vochtwerend en blijft ademend, zonder kans op koudebruggen. Suprafil is gemaakt van 70% gerecycled glas en er zijn geen chemicaliën toegevoegd. Dit maakt het product duurzaam en voordelig voor het milieu.

 

Suprafil voor framebouw

De Suprafil isolatieoplossing van Knauf Insulation is nu ook verkrijgbaar in een vorm voor de isolatie van loft en framebouw. Ook hellende daken en plafonds kunnen er mee worden geïsoleerd. Het voordeel van het product is de vorm, spuitwol. Het sluit goed aan in kleine hoeken en om installaties, wat koudebruggen voorkomt.