Ongediertebestrijding
dec 13, 2015
Question

Beste, Ik ben opzoek naar een offerte of een info over een bestrijdingsdienst voor vlooien. Ik heb vlooien ontdekt in mijn huis en ondertussen al 20 dood gevonden in een bakje met water en zeep. Ze zuigen ook bloed bij mijn dochter en mij. Ik woon zelf in een appartement gebouw en de buren hebben allemaal dieren. De kat van de buren komt regelmatig is binnen en de kat is niet van ons. We dachten dat de vlooien van de kat kwam maar nu twijfelen wij want in onze auto die we onlangs kochten hebben we ook een vlooi gezien en de auto was van een eigenaar met een vieze hond die niet echt hygiënisch was. Dus ik denk dat ze via de auto binnen zijn gekomen maar ik twijfel. Nu het probleem is dat ik ervan af wil zowel in het huis als natuurlijk ook in de auto. En als mijn appartementje behandeld is dat ze niet weer via de auto binnen komen of via de kat. En als enkel mijn appartementje word behandeld dat het dan niet weer via de buren binnen komt of de gang. Het is voor mij ook mogelijk om alleen cash te betalen dus een overeenkomend afspraak is belangrijk. Ik contacteer verschillende bedrijven en degene waar ik de beste afspraak kan krijgen die mogen direct komen. Alvast bedankt voor u tijd. En hopelijk antwoorrd u snel. Wij zijn van hemiksem antwerpen Mvg Sabrina tabla

Réponse   apr 22, 2016

Dag Sabrina, 

Vlooien kunnen niet overleven zonder dieren met een vacht of een vederdek. Het is dus in de eerste plaats belangrijk dat de dieren waar het van zou kunnen komen goed behandeld worden. Hiervoor zijn verschillende oplossingen mogelijk. Wat zeker gedaan kan worden is de huisdieren voldoende kammen met een vlooienkam en ze een vlooienband om doen. Er zijn ook druppeltjes te verkrijgen die op de huid (en niet de vacht) van een huisdier moeten worden aangebracht, dit doodt de vlooien. 

Om uw huis vlovrij te krijgen kunt u om te beginnen dagelijks stofzuigen. Dit kan al een deel van het probleem verhelpen. Er zijn ook veel sprays vekrijgbaar maar deze zijn vaak slecht voor de gezondheid en vlooien zijn er meer en meer resistent tegen. 

Voor een offerte kunt u op volgende link klikken

Offerte ongediertebestrijding