Ongediertebestrijding
jan 25, 2016
Question

Kunnen vlooien zich voortplanten als er geen kat of hond of andere huisdieren zijn. Mijn dochter heeft geen huisdieren, nooit gehad en krijgt nu regelmatig beetjes. Ze heeft 1 dode vlo gevonden. Verder heeft ze er nog geen enkele kunnen vinden of zien. Het huis wordt alle dagen gestofzuigd, maar het probleem blijft. Kunt u mij zeggen of de info die wij gekregen hebben juist is en dat de vlooien vanzelf zullen zullen sterven als er zich geen huisdieren in huis bevinden. Ter info er is wel een maand geleden bezoek geweest en deze mensen hadden een hondje bij. Alvast bedankt.

Réponse   apr 21, 2016

Dag Lut,

Vlooien kunnen enkel leven op dieren met een pels of een vederdek. Ze zouden dus toch via een dier moeten zijn binnengeraakt in het huis van uw dochter. Vlooien kunnen wel lang overleven zonder voedsel. Blijft het probleem na goed stofzuigen en het vermijden van dieren kunt u de vlooien het best bestrijden met een spray, dit is niet de meest milieuvriendelijke oplossing maar de andere zijn weinig effectief. 

Krijgt u het probleem echter niet opgelost kan u via onderstaande link een offerte aanvragen voor ongediertebestrijding. 

Offerte ongediertebestrijding