Inbraakwerend raam

Wie zijn woning beveiligd tegen inbraak kan een belastingvermindering ontvangen van 750 euro. Ramen dienen minstens 3 minuten een inbraak te kunnen tegenhouden. Het KwadrO Solide raam is het enige raam in België dat is getest door erkende instanties en slaagde glansrijk. 

Fiscaal voordeel inbraakwerend raam

Een poging tot inbraak duurt gemiddeld 3 minuten. In deze eerste minuten dient de inbraak dan ook voorkomen te worden. Een raam dient hiervoor aan de hoogste weerstandklasse te voldoen. Alleen dan kan men in aanmerking komen voor de belastingvermindering van 750 euro.

 

KwadrO Solide ramen met het Safety Pakket voldoen dus aan die eis en na plaatsing kan men de belastingvermindering dus ontvangen.

 

KwadrO Solide ramen getest door 7 topatleten

Zoals gezegd dienen ramen minstens 3 minuten lang een inbraak te kunnen tegenhouden om tot de hoogste weerstandsklasse behoren. Om dit te testen liet KwadrO Solide 7 topatleten, Niels Albert, Radomir Simunek, Jonas de Roeck, Karim Bachar, Tom van Walle en Lee Roy de Keersmaecker, los op de ramen. De ramen hielden het een stuk langer uit dan 3 minuten. Naast deze test werden de ramen uiteraard getest door de bevoegde instanties.

 

Goede isolatie waarde

Naast de inbraakwerende functies zijn KwadrO Solide ramen ook sterk op het gebied van isolatie. Het schrijnwerk is gemaakt van PVC, wat zorgt voor een uitstekende isolatiewaarde.