Verwarming : ontvang tot 5 gratis offertes
Merci de compléter les questions en rouge ci-dessous

480 Erkende Vakmannen tot uw dienst!

Zuinig omgaan met energie wordt steeds belangrijker, een zuinig verwarmingsysteem kan hieraan bijdragen. Door een goed afgesteld verwarmingssysteem te gebruiken kan er flink worden bespaard op de energiefactuur en bijgedragen worden aan het milieu. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Een hoogrendementsketel, een pelletkachel of een condensatieketel zijn duurzame verwarmingssystemen die steeds populairder worden in België. In deze informatiegids zullen we de verschillende soorten verwarming bespreken, onder andere op het gebied van werking en kosten.

 

Verschillende soorten verwarming

Wanneer het op verwarming aankomt, heeft u een ruime keuze. In deze gids bespreken we verschillende typen verwarming. Zo komen onder andere condensatieketels, pelletketels, hoogrendementsketels en CV-ketels aan bod. Maar we bespreken ook klassieke kachels en pelletkachels.

 

De verwarming verloopt natuurlijk via een verspreidingssysteem, zoals vloerverwarming of radiatoren. Beide opties worden hier geëvalueerd.

 

Kosten verwarming

Duurzame verwarmingssystemen zijn steeds meer in trek. Hier hangt echter ook een prijskaartje aan. We zullen in deze gids onder andere de richtprijzen van pelletkachels, condensatieketels en pellets bespreken. Met een goed gekozen systeem kan men echter ook besparen op de energiefactuur. Boven dien kan men in sommige gevallen een premie ontvangen van ofwel de netbeheerders of de gemeente. We bespreken hier bijvoorbeeld de premie die men kan ontvangen voor een condensatieketel.

 

 

U kunt bovendien direct meerdere offertes aanvragen bij verschillende leveranciers van verwarming. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.