Vochtbestrijding : ontvang tot 5 gratis offertes
Merci de compléter les questions en rouge ci-dessous

480 Erkende Vakmannen tot uw dienst!

Vochtbestrijding

Vochtproblemen: vele oudere huizen krijgen last van opstijgend of optrekkend vocht. Hieruit vloeien grotere problemen voort in uw isolatie, bepleistering of electriciteit om er maar enkele te noemen. Ook schimmelvorming, salpeter of champignons verchijnen als u last hebt van natte muren of water in de kelder. U dient deze vochtproblemen dan ook tijdig aan te pakken. vochtbestrijding en vochtbehandeling zijn geen luxe maar noodzakelijke ingrepen. De investering in een droog huis is een voorwaarde om optimaal van uw woning te kunnen genieten. Bent u benieuwd hoeveel de bestrijding van uw vochtproblemen in uw muren, kelder of plafond kost? Vraag hier verschillende offertes aan om uw vochtproblemen aan te pakken en vergelijk de prijs en diensten van meerdere specialisten in dit domein. Lees in onze gids meer over de oorzaak en oplossingen van uw vochtproblemen.

Verschillende oorzaken vochtproblemen

Vochtproblemen kunnen op verschillende manier veroozaakt worden. zo kunt u denken aan opstijgend vocht. Dit is doorgaans bodemwater dat in poreuze muren omhoogtrekt. U kunt ook last hebben van doorslaand vocht, regenwater dat bij slagregen door de muren trekt. Ook lekkages kunnen een bron van vochtproblemen zijn en ook condensvorm moet niet vergeten worden. Al deze verschillende oorzaken vragen elk om een eigen behandeling. 

 

Oplossing vochtproblemen

De verschillende vormen van vochtproblemen hebben elk een andere behandelingsmethode nodig. Een goede diagnose van het probleem is dan ook noodzakelijk voor een effectieve oplossing. Zo kunnen de buitenmuren worden geinjecteerd met een vochtwerend middel, om opstijgend vocht tegen te gaan. Ook kan men onderkappen om dit vochtprobleem tegen te gaan. Muren kunnen worden geimpregneerd tegen doorslaand vocht en condensatie kan worden verholpen door goede ventilatie bijvoorbeeld. U vind alle informatie over vochtbestrijding in onze informatiegids.