Vochtbestrijding : ontvang tot 5 gratis offertes
Merci de compléter les questions en rouge ci-dessous

480 Erkende Vakmannen tot uw dienst!

Vochtbestrijding

De meeste vochtproblemen zijn niet zo gemakkelijk op te lossen en in de meeste gevallen zal er een vochtexpert moeten worden ingeschakeld. Voor elk vochtprobleem is de behandelingsmethode verschillend en ook de prijs van de behandeling verschilt. U leest hier meer over vochtbestrijding en de prijs ervan.

 Vochtbestrijding prijs

De prijs van vochtbestrijding is afhankelijk van het type behandelingsmethode. Sommige vochtproblemen zijn op te lossen door een goede doe-het-zelver, maar in de meeste gevallen zal een vochtexpert ingeschakeld moeten worden. Het inschakelen van een vochtexpert is in alle gevallen aan te raden. U kunt rekenen op een goed eindresultaat en u bent verzekerd van een garantie van gemiddeld 10 jaar.

 

Vochtbestijding prijs muren injecteren

De prijs van het injecteren van muren is afhankelijk van meerdere factoren. Zo speelt het aantal muren een rol. Wordt er een expert ingeschakeld of wordt de klus zelf uitgevoerd? Ondanks dat de prijs van diverse factoren afhangt geven we u een kostenoverzicht:

  • Laten injecteren door vochtexpert

Deze oplossing is aan te raden omdat u zeker bent van het resultaat en u geniet van een garantie van vaak 30 jaar. Voor oude muren van 30 centimeter dik rekent u op ongeveer €60 per strekkende meter

 

  • Zelf injecteren

Zelf injecteren zal u meer tijd kosten en u dient enige kennis van zaken te hebben. Het is wel goedkoper, u rekent ongeveer €25 per strekkende meter.

 

Prijs impregneren muren

De kosten van het impregneren van buiten- en/of binnenmuren hangt in eerste instantie af van het oppervlakte dat bewerkt dient te worden. Daarnaast speelt ook het soort, voornamelijk het merk, impregnatiemiddel een rol.

  • Impregneren van buitenmuren: het impregneren van buitenmuren kost gemiddeld €6 à €10 per m2.
  • Impregneren van binnenmuren: het impregneren van binnenmuren met een watervaste verf kost gemiddeld €20 per liter.
  • Impregneren/hydrofoberen pannendak:deze prijzen hangen f van oppervlakte, daktype en kleur. Voor een goede prijsweergave dient een offerte op maat gevraagd te worden.

 

Kosten kelderdichting

Het vochtdicht maken van een kelder is, afhankelijk van de omvang van de vochtproblemen, een flinke klus. Het beste wordt dit dan ook uitbesteed aan een erkend bedrijf. De prijs van dit type vochtbestrijding kan uiteenlopen van €4000,- tot €10.000,-. Dit is echter een goede investering, er kan een extra leefruimte worden gecreëerd en de schade aan de structuur van de woning wordt stopgezet.

 

Prijs muren onderkappen

Het onderkappen van muren is een effectieve, maar zeer arbeidsintensieve methode van vochtbestrijding. Het inschakelen van een erkend bedrijf is ten zeerste aan te raden. De klus is technisch en kan de stabiliteit van het gebouw in gevaar brengen. De gemiddelde kosten zijn zo’n €75,- per strekkende meter. 


Begin met uw offerteaanvraag Dakwerken Vochtbestrijding