Warmtepompen : ontvang tot 5 gratis offertes
Merci de compléter les questions en rouge ci-dessous

480 Erkende Vakmannen tot uw dienst!

Het installeren van warmtepompen wordt steeds populairder, voornamelijk in nieuwbouwoningen. Duurzaame groene energie wordt in de toekomst steeds belangrijker. Vanaf 2020 moeten woningen aan nieuwe eisen voldoen en het opwekken en gebruiken van groene energie hoort daar ook bij. De installatie van een warmtepompen valt binnen deze eisen en is dan ook een uitstekende methode om duurzame energie te produceren. U kunt in deze gids alles lezen over de werking, voordelen, kosten en het rendement van warmtepompen

 

Verschillende soorten warmtepompen 

Warmtepompten bestaan in verschillende soorten. ze verschillen in de bron waaruit ze warmte halen. Zo zijn er warmtepompen die warmte kunnen onttrekken aan lucht, water en de bodem. U leest in deze gids wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende typen warmtepompen.

 

Werking warmtepompen

Warmtepompen onttrekken warmte aan een bron (lucht, water of grond). Hoe dit precies in zijn werk gaat kunt u lezen in deze gids. een illustratie zal het proces verduidelijken. 

 

Kosten warmtepompen

De aanschaf en installatie van een warmtepomp is een flinke investering. het gebruik van een warmtepomp zal echter zorgen voor een flinke besparing op de energierekening. bovendien kan men een premie aanvragen bij de netbeheerder voor de installatie ervan.