Warmtepompen : ontvang tot 5 gratis offertes
Merci de compléter les questions en rouge ci-dessous

480 Erkende Vakmannen tot uw dienst!

Warmtepomp: een ideale optie voor duurzame verwarming. De laatste jaren is de prijs van aardgas enorm snel gestegen. Ook de prijs van elektriciteit en water bleven niet onaangeroerd en daardoor is het nog belangrijker geworden om op ieder mogelijke manier deze stijgingen te ontwijken.  

Warmtepomp

Verwarmen door middel van een warmtepomp is hier een goede manier voor. Warmtepompen halen hun energie namelijk voor het grootste deel uit de natuur en deze energie is gratis. Een warmtepomp zal u dus heel wat kunnen doen besparen op uw energiefacturen en bovendien beschermt u het milieu optimaal.

Warmtepomp: goede isolatie

Een warmtepomp heeft eigenlijk een simpele werking: het haalt warmte uit zaken die een hogere temperatuur hebben en geven deze daarna af aan zaken met een lagere temperatuur.  Om dit alles optimaal te kunnen laten verlopen heeft men dus behoefte aan goede isolatie. Dit gaat gepaard met de nieuwe ontwikkelingen in de woningbouw de dag van vandaag. Momenteel is een woning bouwen voor een zeer groot percentage gebaseerd op groen en milieuvriendelijk bouwen.

 

Verschillende warmtepompen

Er bestaan verschillende soorten warmtepompen, elk met hun eigen voor- en nadelen. De verschillende soorten warmtepompen zijn in verschillende situaties het meest geschikt. De keuze van een warmtepomp hangt ook af van het feit of het een nieuwbouw of een bestaande woning betreft.

 

Verwarmen en koelen met een warmtepomp

Naast verwarmen kunnen sommige warmtepompen ook zorgen voor verkoeling in uw huis. Uiteraard kunnen niet alle soorten dit dus  hier moet rekening mee worden gehouden bij de keuze en installatie.

 

Warmtpomp: kosten

Wie bezorgt is over het prijzenkaartje van een warmtepomp kan wel eens positief verrast worden, want warmtepompen worden meer en meer betaalbaar voor iedereen. Daarnaast kan men van vele vormen van voordelen zoals premies en subsidies genieten zodat de uiteindelijke aankoopkost lager uitvalt dan u vooraf voorzien zou hebben. Bovendien zorgt een warmtepomp voor een veel lagere energiekost zodat de investering op zeer korte termijn teruggewonnen zal zijn. 


Begin met uw offerteaanvraag Dakwerken Warmtepompen