Waterverzachter : ontvang tot 5 gratis offertes
Merci de compléter les questions en rouge ci-dessous

480 Erkende Vakmannen tot uw dienst!

Waterverzachter

Hard water is niet slecht voor de gezondheid, maar zorgt voor verschillende ongemakken tijdens het dagelijks leven. Hard water heeft een hoge concentratie calcium en magnesium. Wanneer hard water wordt verwarmd zet de kalk zich af tegen de oppervlakten dat het water raakt. Dit zal voornamelijk te merken zijn in badkamer, keuken en sanitair.

Heeft u genoeg van deze ongemakken van hard water? Dan is waterbehandeling met een waterontharder een oplossing voor u. In deze informatiegids leggen we u alles uit over hard water, de voordelen van een waterontharder, de verschillende soorten waterontharders en de kosten.

Waarom waterbehandeling?

Een waterbehandeling door middel van een waterontharder kan voor een flinke besparing zorgen. Er kan gerekend worden op een besparing van €650 per gezin. Men bespaart zo’n 15% op energie en 50% op wasmiddelen.  Daarnaast is kalkaanslag verwijderen verleden tijd!

Verschillende soorten waterbehandeling

Waterbehandeling kan met behulp van verschillende soorten waterontharders. De bekendste waterontharder is waarschijnlijk degene die werkt met een ionenwisselaar. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een waterontharder die werkt met omgekeerde osmose. Ook actieve koolfilters werken als waterontharder. Deze kunnen op de waterleiding worden aangesloten, maar ze worden ook vaak gebruikt in waterkannen. U leest alles over de werking en de voordelen van deze waterontharders in deze informatiegids.

 

Bent u op zoek naar de kosten van waterbehandeling via waterontharders? Ook dit bespreken we voor u in deze gids.