Waterverzachter : ontvang tot 5 gratis offertes
Merci de compléter les questions en rouge ci-dessous

480 Erkende Vakmannen tot uw dienst!

Waterverzachter

Naast systemen aangesloten op uw waterleiding om al uw leidingwater te ontharden, kan u ook opteren voor een eenvoudige waterkoker inclusief filtersysteem of voor een combinatie van een speciale kraan, gekoppeld aan een reservoir onder uw aanrecht. Een dampend kopje thee of koffie, snel een portie pasta koken met zuiver water… het kan allemaal!

Waterfilter

Verschillende soorten waterfilters

Al enkele decennia specialiseren toonaangevende bedrijven zich in de productie van draagbare verbruikspunt-drinkwatersystemen. Innoverende technieken om ons op elk moment van de dag van het beter kopje thee of koffie te laten genieten leiden tot handige nieuwe toepassingen en leuke gadgets.

  • Eenvoudige waterkokers zijn uitgerust met een simpele antikalk-tuitfilter die de grove kalkdeeltjes tegenhoudt. Deze afneembare filters kan u onder de kraan afspoelen.
  • Het grootste en meest populaire gamma waterkannen krijgt een ingebouwd type waterfilter mee, dat voor een doorgedreven reiniging van uw drinkwater zorgt. Ditzelfde type zit ook vaak geïntegreerd in hoogwaardige espressomachines.
  • Consumenten die er de aankoopprijs voor over hebben, installeren de combinatie kokend-water-kraan verbonden met een reservoir onder het keukenaanrecht. Hierin zit een gepatenteerde waterfilter verwerkt.
  • Handig voor sportfanaten is het kunststof meeneemflesje met wegwerp-filterschijfjes. Deze gadget garandeert hen op elk moment hygiënisch drinkwater.

 

Alle voordelen op een rijtje

Wat zijn de voordelen van een dergelijke waterfilter? We zetten het voor u op een rij.

  • Drinkwater van goede kwaliteit is onontbeerlijk voor ons lichaam en onze gezondheid. Dankzij de huidige filtertechnieken kunt u er van uit gaan dat moderne waterkokers, voorzien van degelijke filters, uw water optimaal zuiveren.
  • Het uitgebreide marktaanbod biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende behoeften: voor de particulier die rustig wil genieten van een kopje koffie zonder dat dit zijn specifieke aroma verliest, voor de uitbater van een gastronomisch restaurant of voor de espresso-automaat op uw bedrijf…
  • Het verschil tussen gefilterd en ongefilterd water zal u beslist proeven… en kan u ook zien. U wordt niet langer geconfronteerd met vieze kalkranden in kopjes of onsmakelijke aanslaglaagjes op uw thee of koffie. Omdat alle geur- en smaak-verstorende elementen verwijderd zijn, geniet u voortaan van het échte aroma van uw drankjes.
  • Fabrikanten hechten alsmaar meer belang aan duurzaamheid en milieu. Daarom zijn sommige filterpatronen al uitgerust met een display die de resterende capaciteit en het vervangingstijdstip aangeeft en zorgt de producent ervoor dat ze zo lang mogelijk meegaan (soms tot 5 jaar). Het gebruikte materiaal is tegenwoordig ook te recycleren.
  • Ook aan uw comfort is gedacht! Online vindt u een breed assortiment waterkokers, vaak zelfs met een set gratis filters als bonus! Patronen verwisselt u met een eenvoudige klikfunctie.

 


Begin met uw offerteaanvraag Dakwerken Waterverzachter