Zonnepanelen campagne

Ook al zijn de subsidies voor zonnepanelen stopgezet, het plaatsen van zonnepanelen blijft populair. Om de markt een extra stimulans te geven heeft de provincie Antwerpen een groepsaankoop gelanceerd. En dit blijkt een groot succes!

2400 inschrijvingen voor lancering

Slechts een week na de lancering van de campagne hadden zich al 2400 personen ingeschreven op de website van de provincie. Op dat moment was de informatiecampagne nog niet eens goed en wel gelanceerd.  Inga Verhaert, gedeputeerde van energie, laat weten dat ze al een tijdje aanvoelden dat men wachtte op een dergelijke campagne. Toch blijft de snelheid waarmee men zich inschrijft een verassing, zegt Verhaert.

 

Behoefte aan informatie zonnepanelen

De campagne laat zien dat men naarstig op zoek is naar goede informatie over zonnepanelen en de installatie ervan. De campagne begeleidt de inschrijvers door goede informatie te verschaffen tot en met de installatie en de goede werking van de installatie.

 

Op dit moment staat de teller al op 4534 inschrijvingen. De campagne duurt tot 13 augustus 2014 en men kan zich inschrijven tot en met 12 augustus op e website van de provincie Antwerpen.